Hvordan bruke Udisc

Sådan bruger du Udisc

Udisc er en mobilapplikation designet til at hjælpe discgolfspillere med at forbedre deres færdigheder og holde styr på resultater og statistikker. I denne artikel vil vi forklare, hvordan du bruger Udisc-appen og får mest muligt ud af den.

Først skal du downloade Udisc-appen fra Google Play eller App Store. Når du har installeret appen, vil du blive præsenteret for en række muligheder. Lad os starte med, hvordan du kan bruge Udisc til at finde discgolfbaner i dit område. Tryk på "kurser" i menuen. Her kan du søge efter baner nær dig eller bruge kortet til at finde baner. Banerne er markeret med en grå kurv, hvor de større kurve refererer til 18 hullers baner eller større.

Værktøjer

Når du har fundet en bane, du vil spille på, kan du tjekke bedømmelser fra andre spillere og se en oversigt over banen. Dette inkluderer et kort over banen, længden af ​​hvert hul og parnummeret for hvert hul. Derudover bliver der ofte lagt billeder op, så man kan få et indtryk af, hvordan banen ser ud.

Når det er tid til at spille, skal du bruge appen til at optage din score. Tryk på "runder" i menuen og vælg opret scorekort. Så kan du nemt tilføje spillere, og gennem rundet registrere antallet af kast hver spiller bruger. Hvis du har en professionel bruger, vil rundin blive gemt for dig, selvom en anden skriver nedkastene.

En anden stor egenskab ved Udisc er evnen til at registrere afstanden til dine kast. Appen har en indbygget kastemåler, der bruger din telefons GPS til at måle afstanden på dine kast. Dette er en fantastisk måde at spore dine fremskridt over tid og forbedre din nøjagtighed.

Oversigt

Udisc er en fantastisk app til disc-golfspillere, der ønsker at holde styr på deres resultater og statistik, plus det er meget nemt at finde nye baner at prøve. Appen er nem at bruge og giver dig alle de værktøjer, du skal bruge for at få succes.

 

Tilbage til blog