Topp 10 beste discer for middelsnivå disc golf spillere

Top 10 bedste discs til mellemniveau disc golfspillere

Har du spillet frisbeegolf i 1-2 år og ønsker at tage dit spil til næste niveau? At vælge de rigtige diske kan være afgørende for at forbedre dit spil. Derfor har vi sammensat en liste over de bedste diske til spillere, der er på vej op. Læs videre for at finde ud af, hvilke discs der kan hjælpe dig med at erstatte bogeys med birdies. 

Approach:

 Razor Claw 3 er en nøjagtig og konsekvent overstabil putter. Den har lav glide og meget fade, hvilket gør det nemt at komme til kurven. Bare husk, at det altid falmer mod slutningen, så sigt lidt til højre eller venstre (afhængig af din kastearm og -teknik). Derudover har den et meget lækkert design. Ønsker du et billigere alternativ, anbefaler vi A3 500 eller Z Zone

 K1 Berg er en skive, du kan regne med, at den ikke flyder langt forbi kurven, selv på blæsende dage. Skiven har en tydelig kant på toppen og en firkantet form, som får den til at skille sig ud. Men du vil hurtigt bemærke, at det er ekstremt nemt at få lige, korte og præcise kast. 

 

Midrange:

Royal Grand Trust har stabilitet nok til, at når den trykkes, går den lige som en streng. Den har ingen perle, hvilket gør den velegnet til både backhand og forehand. Og med Royal Grand-plastikken får du ekstremt godt greb og en skive, der holder længe.
Neo Mutant er en helt unik mellemtone fra Discmania. Den er mere stabil end noget andet, og vil bekæmpe selv den stærkeste vind. Med sin flade profil vil den passe godt til både backhand og forehand. 

 

Fairway-chauffør: 

 ESP Passion er en 8 speed fairway-driver, der flyver ekstremt lige. Hvis du ikke har en lignende disk, er denne et "must have" i tasken. Ud over at være meget pålidelig, er Passion også en meget fin skive at bruge til at lære at kaste fladt og lige. En anden meget god mulighed er TL3 fra Innova.
Valkyrie er en stabil disc for begyndere, men en understabil disc for mere erfarne kastere, hvor en højere release speed vil opleve et mærkbart sving ved høj hastighed. Valkyrien kan bruges af spillere på alle niveauer og er en fantastisk disk for spillere, der udvikler form.
Firebird er Innovas mest populære upwind-driver. Kombinationen af ​​fart og stabilitet gør det muligt at kaste ind i kraftig modvind uden at være bange for at miste kontrollen over skiven. En fremragende disc til lange flexkast og også en favorit til forehand- og tommelfingerkast. Dette er en disk, du finder i tasken hos mange af de professionelle.

 

Distance driver:

 Astronaut er en meget understabil distance driver, som for begyndere gør det nemt at få længere kast. For spillere, der udvikler deres kasteteknik, er dette en perfekt disk til at lære hyzer flip and roller. 

 Enigma er lavet til afstand. Med nok turn til at maksimere afstanden kombineret med stabilitet for at bevare kontrol, bliver dette hurtigt den længste disk i tasken. Her skal du bare gå med maksimal kraft!

Bolt er understabil ved høj hastighed og har mærkbar god glide. Dette er den perfekte længdedriver til spillere med mindre kraft, der ønsker at kaste langt. Brug den på sletter og åbne områder til at teste afstanden, og sammenlign i løbet af sæsonen for at se, hvor du har potentiale til forbedring. Hvis du kaster hårdt nok og fladt, bør den flyve i en s-line.

 

Tilbage til blog