Nybegynner i frisbeegolf - Den komplette guiden

Begynder Frisbee Golf - Den komplette guide

I denne guide lærer du, hvordan du kaster backhand, forehand og tomahawk. Vi giver dig også tips til at sætte og anbefaler diske til begyndere. Først får du en introduktion til generel teori. Med lidt teori i baghovedet bliver indlæringskurven stejlere, og med en større mestringsfølelse bliver det en endnu større glæde at gå rundt og kaste skiver.

Indholdsfortegnelse:

1. 

Teori

2. Forskellige kast

3. Anbefalede begynderdiske 

1: Teori

1.1: Regler

Når du starikke spiller frisbeegolf, er det ikke så vigtigt at følge alle reglerne til punkt og prikke. Aftal med dem du spiller med, hvilke regler der skal følges. Det vigtigste at følge som nybegynder er label:

  • Begynd ikke at sætte på et hul, hvis der er en gruppe foran dig, der stadig spiller hullet
  • Du må ikke distrahere holdkammerater, der er ved at lave et kast
  • Hold styr på, hvor dine og andres diske lander, og hjælp med at lede efter dine medspilleres diske.

De vigtigste regler i discgolf er:

  1. Kast: Disken skal kastes med mindst én fod på den markerede tee på første kast
  2. Fremadkast: Disken skal kastes fra det sted, hvor det forrige kast landede, og mindst en fod skal være direkte bagved, hvor den forrige disc landede, når disken forlader hånden. Den forrige disk kan markeres med en minidisk. Det er tilladt at køre med kørehastighed.
  3. Putting: Disken skal ligge i kurven for at kastet kan betragtes som et hit. Kast oven på kurven tæller ikke. Står du 10 m eller tættere på kurven, skal begge ben være bagved, hvor den forrige skive landede. Det er med andre ord ikke tilladt at springe frem.
  4. OB: Hvis disken lander, hvor sporet er defineret som "out of bounds", skal du trække disken tilbage, hvor disken forlod sporet. Derfra kan spilleren bevæge sig 1 meter ind i feltet. Kaster du OB, får du et frikast.
  5. Ære: Spilleren længst væk fra kurven kaster altid først. Den spiller, der klarede sig bedst på det forrige hul starts det næste.

1.2: Distance driver, fairway driver, mellemtone og putter

Der er primært fire hovedkategorier, når det kommer til frisbeegolf - distance drivers, fairway-drivere, mellemrange og puttere. Selvom der er mange forskellige måder at spille frisbeegolf på, er det vigtigt at have kendskab til kategorierne af discs for at kunne vælge det korrekte kast i enhver situation på frisbeegolfbanen. 

distance driver:

Distance drivers har potentialet til at flyve længst af alle skiverne i tasken, men kræver også mest hastighed for at opnå de ønskede flyveegenskaber. Distance drivers har bredere og skarpere kanter, der gør det muligt for skiven at skære bedre gennem luften ved høje hastigheder. Det anbefales, at begyndere starter med en fairway-kører og går over til en distance-kører efter lidt øvelse i kasteteknik. Hvis du forsøger at kaste en distancekører med lav hastighed, vil skiven dumpe relativt hurtigt. Erfarne spillere bruger distance drivers for at opnå maksimal afstand.

Distance driver
Se vores distance drivers

Fairway-chauffør:

Fairway-drivere er drivere, der ikke har så meget længdepotentiale som en Distance driver, men som normalt giver mere kontrol. Generelt har fairway-drivere mindre kanter og kræver ikke så meget fart for at flyve langt. Fairway-drivere er en god mulighed for begyndere, og erfarne spillere bruger det til lange, kontrollerede skud. 
Fairway driver
Se vores fairway-chauffører 

 
midrange: 

midranger har runde, mindre aerodynamiske kanter, som får skiven til at flyve langsommere end en fairway-driver, men holder sig mere til den tilsigtede kasteretning. Kanten af ​​skiven er mindre i bredden og ofte dybere, hvilket ofte giver en bedre følelse i hånden. For begyndere er midranger nyttige til at øve sig i at kaste lige frem, og de giver god afstand selv ved lav hastighed. For erfarne spillere bruges de til kontrollerede og præcise kast, så skiven ikke flyver langt forbi kurven.

Midrange
Se vores Midranger

 
Puttere: 
Puttere er den langsomst flyvende disc i discgolf på grund af deres tynde og dybe kanter. De er velegnede til kortere afstande og de mest kontrollerede og mest lige linjer. Puttere er designet til at flyve direkte ind i kurven, selvom den flyver meget langsomt. Erfarne spillere bruger også en anden type putter kaldet approach. Det er mere overstabile puttere, der bruges til at kaste disken lige ved kurven, når du er relativt tæt på, men for langt væk til at putte.

Putter
Se vores puttere


1.3: Hvad betyder tallene på disken?

Du har måske bemærket, at der er fire numre øverst på de fleste diske. Disse tal bruges til at guide afspilleren, så man har en idé om, hvordan disken vil flyve gennem luften. De fire tal er fra venstre:

SpeedHvor hurtigt kan skiven flyve gennem luften. Med maksimal effekt vil skiver med højere hastighed opnå en længere distance, men hvis de ikke kastes hårdt nok, vil de dumpe hurtigere end en skive med lavere hastighed. Derfor anbefales det, at begyndere ikke starter med en Distance driver, selvom du tror, ​​du kan kaste længere. I modvind er det nemmere at kaste en skive med høj fart

Glide
: Hvor længe klarer skiven at blive oppe under et kast. Mere glide betyder mere afstand, men på bekostning af pålidelighed. I modvind vil en disk med mange glide være særlig upålidelig.

Turn: Forudsat at en højrehåndet spiller kaster baghånd: Hvor meget en disk går til højre ved starten af ​​en flyvning er hvor meget disken "turner". Et højt negativt turn tal indikerer, at disken turn er stor og vil bevæge sig skarpt til højre ved starten af ​​flyvningen. En masse turn er meget nyttigt for begyndere at få mere afstand, men for meget turn får disken til at "turnover". Det vil sige, at fisken går til højre og vender aldrig tilbage til venstre. Mange turn kan også være nyttige, når kurven er til højre, eller når du kaster en rulle.

Fade: Forudsat at en højrehåndet spiller kaster baghånd: Hvor meget en disk går til venstre mod slutningen af ​​dens flyvning, er hvor meget disken "fader" . Et højt positivt tal indikerer, at disken fade er høj, mens en disk med fade tæt på 0 slutter mere lige. Meget fade er svært for begyndere at håndtere. Derfor anbefales det at have en disk med fade tæt på 0 for nye afspillere. En masse fade er nyttig, hvis kurven er til venstre, eller hvis du kaster mod vinden.

Selvom disse numre bruges af de fleste diskproducenter, vil de aldrig være ens fra producent til producent. Derudover vil diske fra samme mærke med samme nummer opføre sig overraskende anderledes. Faktorer der spiller ind er blandt andet:
- Hvilken form skiven har
- Hvilken plastik skiven er lavet af
- Hvilken vægt skiven har
- Hvor meget har skiven været brugt. Diske turn er flere efter at have ramt jorden og træerne.

Derfor fungerer tallene som en god guide til at købe den rigtige disk til dit behov, men du skal ud og kaste for virkelig at kende din egen disk.


1.4: Overstabile og understabile diske

Grunnen at se spillere med over 20 discs i tasken for at spille en runde med discgolf skal have discs, der kan kastes i alle længder og manøvrere gennem forskellige forhindringer under forskellige vindforhold. På nogle huller skal skiven afslutte skarpt til venstre, mens man på andre huller skal kaste lige frem. Derfor har du brug for diske med forskellig stabilitet.

For at forstå stabilitet, skal du have et overblik over, hvad de 4 numre skrevet på disken betyder.

Overstabile diske 
har meget fade og lidt glide og drejning. For begyndere kan overstabile diske bruges, hvis du ønsker, at disken skal afslutte hårdt til venstre. For avancerede spillere med meget kraft bruges overstabile discs også til lange, kontrollerede kast, samt til kast mod vinden. Modvind får skiven til at snurre mere, så en overstabil skive vil neutralisere den effekt.

Stabile diske har mindre fade og mere glide og drejning. Disse bruges til mere lige kast, hvor du ikke ønsker at skiven skal afslutte så hårdt til venstre. Med mere glide og drejning kan kast med mindre kraft gå længere, men der er også større sandsynlighed for, at skiven "vender". Det vil sige, at fisken går til højre i stedet for ligeud.

Ustabile diske har endnu mindre fade og endnu mere glide og spin. Disse bruges hovedsageligt af begyndere, der ønsker at få mere distance. Men igen går det på bekostning af kontrollen, da der er endnu større risiko for, at skiven drejer til højre. For avancerede spillere er mindre stabile diske velegnede til at kaste i vinden. Medvind får fiskene til at dreje mindre, så en understabil skive vil neutralisere den effekt. Derudover bruges understabile skiver til at kaste ruller.

Hvis du mestrer diske med forskellig stabilitet, har du større fleksibilitet til at vælge, hvilken linje du vil kaste. Husk, at tallene på disken og stabilitetsgrader kun er vejledende, og at den eneste måde at kende din egen disk på er at gå ud og smide den.

 

1.5: Diverse plast på diske

Discer kommer i mange forskellige plastik, som alle giver en anderledes følelse i hånden. Valget af plast afhænger af, hvad du ønsker af greb, holdbarhed, flyveegenskaber og prisklasse.

En skive er et forbrugsmateriale, der slides naturligt, når det rammer jorden og støder sammen med f.eks. fx træer. Jo mere slidt disken bliver, jo mere understabil bliver disken. Generelt set har dyrere plastik bedre holdbarhed. Harder typer plast er ofte mere overstabile i første omgang, og blødere plast giver normalt bedre greb, især i vådt og koldt vejr.

Dette er en oversigt over de forskellige plastmærker, og under tabellen finder du hver kolonnes egenskaber.

Kenskaber kolonne 1:
De diske, der er nævnt under denne kategori, er normalt de mest prisvenlige diske af de forskellige mærker. Derfor bliver minilæsseren hurtigere slidt, og flyveegenskaberne ændrer sig hurtigt. De findes normalt i både bløde og hårde udgaver.
 
Kenskaber kolonne 2:
Diske i kategori 2 har bedre holdbarhed end diske i kategori 1, og er dermed lidt dyrere. De findes normalt i både bløde og hårde udgaver.

Karakteristik kolonne 3:
Diskene i denne kategori har den bedste holdbarhed og er dyrere end kategori 1 og 2. Skiverne er derfor holdbare over tid og gør, at skiven bevarer sine flyvende egenskaber i længere tid. Det er hårde plasttyper, der gør diske ofte mere overstabile.

Karakteristisk kolonne 4:
Diskene i kategori 4 er mere holdbare over tid end kategori 1 og 2, men ikke så holdbare som kategori 3. Det betyder, at fisken bevarer sine flyveegenskaber bedre end de billigere plasttyper. Man kan sige, at kategori 4 er en hybrid mellem kategori 1/2 og kategori 3, og er en meget populær mulighed, da man får "det bedste fra begge verdener". Prisen er omtrent den samme som kategori 3.

 

2: Forskellige kast

2.1: Sådan kaster du baghånd

Backhand er den mest brugte kastemetode i discgolfkastet, der giver den længste distance, hvis den udføres korrekt. Alligevel har mange mennesker sværere ved at lære baghånden end forhånden, og et fejlfrit baghåndskast kræver teknikarbejde og en masse øvelse. 

Vi kan opdele udførelsen af ​​et baghåndskast i 3 dele. Den første er fodarbejdet, den anden er grebet og den tredje og vigtigste del er overkroppen.

1. Fodarbejde: Korrekt fodarbejde giver dig både ekstra længde og hjælper dig med at opnå mere ensartede kast. Den mest almindelige og korrekte "run-up" teknik er det såkaldte X-trin. For detaljer rundt X-trinnet, se videoen nedenfor.  Stående kast gør det nemmere at fokusere på overkroppen, men for at øve timing mellem ben og overkrop anbefaler vi som minimum at starte med et one-step, som er forklaret i videoen herunder.


2. Greb: Når du kaster en baghånd, kan du gribe skiven på mange forskellige måder, og der er ikke noget konkret svar på, hvad der er rigtigt og forkert. Det vigtigste for begyndere er at finde et greb, der er behageligt og giver et fast og solidt greb rundt disc. For eksempel om greb, se del 1 af videoen nedenfor.

3. Overkrop: Det er her, det meste af kraften genereres i et baghåndskast. Vi deler overkroppens bevægelse i 3:

  1. Reachback: Her trækker du skiven bagud i en lige linie hen over brystet i modsat retning af, hvor du vil have skiven til at flyve. Flyt ikke disken op eller ned. For konsekvente kast er det vigtigt at have den samme reachback hver gang. Den mest almindelige fejl er at trække fisken i kroppen i stedet for i en lige linje ud fra kroppen. Dette kaldes "afrunding". For et visuelt eksempel, se del 3 af videoen nedenfor. 
  2. Pull-through: Her trækker du skiven over brystet, mens du samtidig roterer hoften til højre. Fisken skal trækkes tæt ind til brystet, så albuen danner 90 grader, når skiven passerer brystet. Her er det vigtigt at trække fisken i en lige linje uden at flytte den op eller ned. Forestil dig, at du starbruger en påhængsmotor eller plæneklipper. Træk i snoren i en lige linje. For et visuelt eksempel, se del 4 af videoen nedenfor. 
  3. Follow-through: Stop ikke bevægelsen et øjeblik, efter at disken har forladt hånden. Lad kroppen rotere rundt, og lad hælen rotere 90 grader for at undgå skader eller belastning af knæene.

 

For begyndere anbefaler vi understabile diske til baghåndskast. Active Genius er meget understabil og giver god længde til begyndere. Du kan også læse mere om 14 discs, vi anbefaler til frisbeegolf-begyndere.

 

2.2: Sådan kaster du forehand

Forehand kommer meget naturligt for nogle spillere, mens andre kæmper mere med at få den rigtige forehand teknik/kast. En mulig årsag er, at denne teknik kræver, at spilleren giver disken spin med håndleddet. Uden nok spin vil skiven flagre i luften og ikke opnå meget længde eller kontrol. Ikke desto mindre anses det for at være den nemmeste måde for begyndere at komme op på et OK niveau og følge med medspillere på sporet.

Vi kan opdele udførelsen af ​​et baghåndskast i 3 dele. Den første er fodarbejdet, den anden er grebet og den tredje og vigtigste del er overkroppen.

1. Fodarbejde: Forehand kaster fodarbejdet er lidt anderledes end backhands. Forehand er det såkaldte X-trin ikke nødvendigt. Mange professionelle spillere går enten helt normalt op til enden af ​​tee-puden eller sætter et lille hop på samme fod for at skubbe af. Med forehand kan man selvfølgelig også kaste stationært. Her skal du blot finde din egen teknik og hvad der er mest behageligt for dig. En af de eneste ting at tænke på er at flytte vægten fra det bagerste ben til det forreste ben, da det momentum, der genereres af underkroppen, vil blive overført til disken og reducere belastningen på skulderen og albuen. For et visuelt eksempel, se videoen nedenfor fra 2:20.

2. Grip: Når du kaster forehand, kan du gribe disken på mange forskellige måder, og der er ikke noget konkret svar på, hvad der er rigtigt og forkert. Det vigtigste for begyndere er at finde et greb, der er behageligt og giver et fast og solidt greb rundt disc. Det mest almindelige greb til forehand-kast er et såkaldt pistolgreb, hvor pegefinger og langfinger danner en pistol på indersiden af ​​skiven. For eksempel om grep, se videoen nedenfor fra 00:50.

3. Overkrop: De samme principper gælder som i baghånden, dvs. du har en "reachback" og en "pull-through". Men du trækker kun skiven ud til siden af ​​kroppen, uden at trække for langt tilbage. Forehanden kan sammenlignes med et baseballkast, kun at man i stedet for at kaste bolden over hovedet, kaster en disc fra siden af ​​kroppen. Som nævnt ovenfor genererer forehand-kast ofte ikke nok spin, derfor er det vigtigt at svirpe med håndleddet i kastet. Jo mere spin, jo mere afstand. For et visuelt eksempel, se videoen nedenfor fra 3:52.

Det er generelt en god idé at bruge overstabile diske til forehand-kast. Når du selv spinder disken med håndleddet, er det meget nemt at turne over disken, så du vil kaste en disk med lille turn. Vi anbefaler at købe Active Magician som din første forehand-disk. Du kan også læse mere om 14 discs, vi anbefaler til nybegyndere til frisbeegolf.


2.3: Sådan kaster du tomahawk og thumber

Tomahawk og thumbers har nogenlunde samme funktion som tip i fodbold. Det kræver lidt teknik at lave et OK kast, og det er en effektiv og nem måde at føre skiven lidt længere, især når man skal kaste mellem eller over forhindringer. På den anden side har kastet begrænset længdepotentiale.

Tommelfinger og tomahawks er kast, der starskyder lige frem, "vender" i luften og styrter derefter lodret mod jorden. Forskellen mellem en tommelfinger og en tomahawk er den måde, disken holdes på, og hvilken "vej" den drejer i luften og styrter mod jorden. En typisk tommelfinger, der opnår en fuld flyvning, vil først bevæge sig til venstre, før den afslutter til højre. En typisk tomahawk, der opnår en fuld flyvning, vil først bevæge sig til højre, før den afslutter til venstre.

Som sædvanligt deler vi implementeringen op i 3 dele: Fodarbejde, greb og overkrop.

1. Fodarbejde: For at opnå lange tomahawk- og tommelfingerkast er en jævn og kontrolleret "run-up" afgørende. Man skal have samme teknik som i et forhåndskast. Det er også vigtigt at fokusere på at flytte din vægt fra det bagerste ben til det forreste ben, som nævnt i forehand-kastet.

2. Greb:

Tommelfinger: Hold disken lodret med toppen af ​​disken vendt væk fra dig. Sæt tommelfingeren ind i kanten af ​​skiven med kanten af ​​kanten hvilende på din langfinger. Hold pegefingeren på disken for både at styrke dit greb og justere udløservinklen.

Tomahawk: Brug det samme greb, som du er komfortabel med at bruge til forehand-kast. Hold i stedet skiven lodret med toppen af ​​skiven mod dig, og klem kanten mellem knoerne på din tommelfinger og pegefinger.

3. Overkrop: Smid skiven, som om du skulle kaste en håndbold relativt højt op i luften. Det bliver ikke meget værre end det.

For maksimal afstand med tomahawk og tommelfinger anbefaler vi en overstabil Distance driver, såsom Innovas star Destroyer. Understabile diske vil gå mere lige i starti af flyvningen, så for at have mulighed for variation anbefaler vi også at købe Active Premium Mentor.

 

2.4: Begynder putting tips

Som nybegynder vil du opleve, at det er ekstremt svært at lægge skiven i kurven, selvom du er få meter væk. At putte effektivt og konsekvent kræver volumentræning, volumentræning og noget mere volumentræning. Men det er også vigtigt at huske nogle vigtige principper for at have det bedst mulige udgangspunkt.

Når det kommer til at putte, er der ingen korrekt metode, hvor du skal putte som du føler dig komfortabel. Forskellige skæremetoder såsom spin-put, push-put og straddle-put er alle lige effektive. Når det så er sagt, så er det selve udførelsen af ​​puttet, der er vigtig. Ting at tænke på, når du putter, er: 

1) "Rejs op" med kurven, og sigt fra midten af ​​kroppen. Træk skiven mod dig i en lige linje og sigt mod kurven i en lige linje. 

2) Hold puttet og putteteknikken så enkel som muligt. Du behøver ikke at svejse armen rundt tre gange, før du putter. Eliminerer store bevægelser i armen, der kan få en til at bomme. En generel regel er, at "alt hvad du gør, når du putter, skal gøres, hver gang du putter". Det vil sige, at hvis du for eksempel hopper før du putter, skal du gøre det før hvert eneste put. Hold derfor puttet simpelt.

3) Det sidste tip til at putte er at pege mod kurven eller stolpen, når du er færdig med puttet, altså punktet hvor du taber disken - og helst holde hånden sådan i et par sekunder . Dette hjælper med at sigte, og hvis du først misser, kan du se, hvor du missede. 

 

3: 13 begynderdiske, vi anbefaler

Her finder du et udvalg af diske, vi anbefaler til helt nye spillere. Vi anbefaler, at du vælger en putteren Midrange og en fairway-driver som dine første diske. Hvis du kun vil have én disk, anbefaler vi en midrange. Du kan finde alle de anbefalede diske i vores begyndersektion.

For dem, der er helt nybegyndere

Hvis du er helt ny inden for frisbeegolf, kan det være en god idé at starte med et begyndersæt. Dette sæt kommer til en rimelig pris og inkluderer skiver lavet af plastik med godt greb. Diskene i sættet er lette og meget understabile, hvilket gør det nemmere for en begynder at opnå distance. Diske egner sig bedst til backhand, så hvis du også vil kaste forehand  anbefaler vi at købe en Opto Saint udover.

Da skiverne i startsættet er meget overkommelige, har de også en meget lav holdbarhed. Derfor anbefaler vi, at du køber diske separat, hvis du planlægger at spille mere end et par gange. Vi kan anbefale følgende diske, som er velegnede til begyndere:

Putter: 

Retro Burst Pure flyver let og lige. Det holder den lige flyvning længere end de fleste andre puttere. Samtidig er den overkommelig og har et godt greb. Derfor er dette et indre niveau som din første putter.

 

DX Aviar fra Innova er en variant af den mest populære putter nogensinde. DX plasten er det billigste Innova mærke, og den har et rigtig godt greb. Denne putter kan hurtigt være den putter, du bruger gennem din frisbee golfkarriere. Det er også muligt at gå lidt op i prisklasse for at få en putter med bedre holdbarhed, nemlig KC Pro Aviar.

 

midrange:

Prime Burst EMAC Truth fra Dynamic Discs er en billig disk, der er fantastisk til at lære at kaste korrekt, både backhand og forehand. Hvis du kaster disken lige frem, vil disken flyve lige frem. Prime-plastikken giver dig også et godt og behageligt greb.

 

Champion Mako3 fra Innova kommer i en lidt hårdere og mere premium plastik, hvilket betyder at du får en disk du kan have til lang tid. Premium plast er en smule dyrere, men du får en disk, der bevarer sine flyvende egenskaber i længere tid og er mere modstandsdygtig over for hakker og ridser. Sikring står ved lige i ekstremt lang tid, så det er en skive man hurtigt bliver forelsket i. 

Fairway-chauffør: 

 

Retro DiamondRetro Burst Diamond er en billig og let mulighed. Det er nok den skive, begyndere formår at smide længst, men så snart man begynder at få lidt mere fart i skiven, vil skiven hurtigt turnvære over. Alligevel er det en meget god mulighed i start-fasen.

 

Opto Saint tilbyder endnu mere kontrol end diskene ovenfor, og med sin holdbare plastik er Opto Saint et perfekt valg som din første forehand-disk. Dette er en tæller, du kan bruge gennem hele din rejse mod frisbeegolf-ekspertise.

distance driver:

 

Gold Sapphire er tælleren, der skal bruges til at gå op fra Diamond. Den er også let, men du får mere længdepotentiale og stabilitet sammenlignet med Genius. Gold plasten er også meget slidstærk, hvilket betyder, at du vil nyde disken i lang tid fremover.

 

Aktiv mentor er et godt valg som din første distance driver. Den er let og understabil men er samtidig ikke alt for understabil. 

 

Star Shryke har meget lignende funktioner som Active Mentor, men har en væsentligt mere holdbar plastik. Stjerneplastikken fra Innova giver det "bedste fra begge verdener" med hensyn til greb og holdbarhed.

 

Til jer der har kastet lidt før:

Indtil nu har vi stort set kun anbefalet understabile diske. Det er tid til at få mere stabilitet i tasken. Overstabile diske kræver mere fart i kastene for at få en god længde, men det giver dig mere kontrol, fordi de alligevel dumper til venstre ved slutningen af ​​flyvningen ( for højrehåndet baghånd), uden frygt for tælleren turnover. Derudover er det som sagt vigtigt at bruge overstabile discs når man kaster forehand, da det er meget nemmere at turne over disken når man svirper den ud med håndleddet.

 

star Firebird fra Innova er en overstabil fairway-driver og er en af ​​de mest populære drives i verden. Den er populær, fordi den er meget driftsikker og giver god afstand, både med backhand og forehand. Stjerneplasten er af høj kvalitet med både rigtig godt greb og god holdbarhed. 

 

Opto Explorer fra Latitude 64 er en meget god ledsager til Firebird. Den er mindre overstabil end Firebirden, hvilket gør den til et oplagt valg, hvis du skal kaste langt ligeud. Den har stadig nok stabilitet til at være en pålidelig disc, også til forehand-kast. Opto-plasten er meget holdbar, så denne disk vil bevare sine flyvende egenskaber i lang tid.

BT Harp fra Westside Discs er tælleren, du skal række efter, når du kaster en kort forehand. Den giver et rigtig godt greb til forehanden og er ekstremt stabil og pålidelig. Grunden til at du også skal bruge en forehand disk med lav hastighed er for at undgå at disken ruller rundt eller "springer" langt forbi kurven. Harpen rammer jorden mere stille og har mindre chance for at rulle end f.eks. en Firebird.

 

Royal Grand Grace har kontrol over en fairway-kører og afstanden til en maksimal kører. Royal Grand-plastikken har enestående greb og holdbarhed og har silkebløde kanter takket være Latitude 64's "NextEdge"-teknologi. 

 

Royal Grand Trust har stabilitet nok til at trykke, men går samtidig lige som en snor, når det er korrekt speed. Det kan ses som en EMAC-sandhed af meget højere kvalitet.

 

Se alle de anbefalede diske i vores begyndersektion.

 

Husk, at den bedste måde at lære på er at spille discgolf hele tiden. Sørg for at tjekke din form, lær mere teori og lær nye kasteteknikker, mens du kommer videre på banen. Hvis du har brug for hjælp til at vælge dine næste diske, så tøv ikke med at kontakte os!

Tilbage til blog