Frisbeegolf Kasteteknikk: Hvordan kaste tomahawk og thumber

Frisbee golf kasteteknik: Sådan kaster du tomahawk og tommelfinger

Tomahawk og thumber har nogenlunde samme funktion som tip i fodbold. Det kræver lidt teknik at lave et OK kast, og det er en effektiv og nem måde at føre skiven lidt længere, især når man skal kaste mellem eller over forhindringer. På den anden side har kastet begrænset længdepotentiale.

Tommelfinger og tomahawks er kast, der vil starskyde lige frem, "vende" i luften og derefter kaste lodret mod jorden. Forskellen mellem en tommelfinger og en tomahawk er måden disken holdes på, og hvilken "vej" den drejer i luften og styrter mod jorden. En typisk tommelfinger, der opnår en fuld flyvning, vil først bevæge sig til venstre, før den afslutter til højre. En typisk tomahawk, der opnår fuld flyvning, vil først bevæge sig til højre, før den slutter til venstre.

Som sædvanligt opdeler vi implementeringen i 3 dele: Fodarbejde, greb og overkrop.

1. Fodarbejde: For at opnå lange tomahawk- og tommelfingerkast er en jævn og kontrolleret "run-op" afgørende. Man bør have noget teknik som i et foreløbigt udkast. Det er også vigtigt at fokusere på at flytte vægten fra det bagerste ben til det forreste ben, som nævnt i forehand-kastet.

2. Greb:

Thumber: Hold disken lodret med toppen af ​​disken vendt væk fra dig. Sæt tommelfingeren ind i kanten af ​​skiven med kanten af ​​kanten hvilende på din langfinger. Hold din pegefinger på disken for både at styrke dit greb og justere udløservinklen.

Tomahawk: Brug det samme greb, som du er behagelig at bruge til forhåndskast. Hold i stedet skiven lodret med toppen af ​​skiven mod dig, og klem kanten mellem knoerne på din tommelfinger og pegefinger.

3. Overkrop: Smid skiven, som om du skulle kaste en håndbold relativt højt op i luften. Det bliver ikke meget værre end det. 

For maksimal afstand med tomahawk og thumber anbefaler vi en overstabil distance driver, såsom Innovas Star Destroyer. Understabile diske vil gå mere lige i flyets starti, så for at have mulighed for variation anbefaler vi også at købe Active Premium Mentor.

Hvis du vil lære mere om andre kasteteknikker, grundlæggende teori og anbefalede begynderdiske, så tjek vores komplet guide til frisbeegolf for begyndere .

 

Tilbage til blog