Mest populære discer 2022

Mest populære diske 2022

2022-frisbeegolfsæsonen nærmer sig, men der er ikke tid til at lægge frisbee-posen på hylden lige foreløbig. Når hverdagen kommer som en storm, er der ikke noget mere befriende end at jagte birdies om eftermiddagen. Skulle du være så uheldig at tage et par bogeys, ved vi alle, at det "selvfølgelig" ikke er din skyld, men disken, der ikke fik arbejdet gjort. I den anledning lister vi hos Prodisc vores top 10 bedst sælgende diske i 2022, måske er dette noget for dig!

10. C-Line FD

Har du brug for mere længde uden at gå på kompromis med præcisionen? Så er FD-skiven noget for dig!

Den første fairway-driver fra Discmania var umiddelbart populær, da den blev udgivet og er stadig en af ​​de mest solgte diske til Discmania. FD'en flyver lige som en mellemtone, men det exceptionelle glid giver dig ekstra længde uden at ofre præcisionen. Lad ikke hastighedsvurderingen på 7 narre dig, denne disk vil flyve langt.

Hvis du har problemer med at lande på fairway med højhastighedskørere, så anbefales det at give FD en chance.

Anbefalet brug:

Lige fairway-kast
Hyzer flip-kast
Rollers
Velegnet til nye og erfarne spillere.

Flyvurdering:
speed 7
glide 6
Turn 0
Fade 1

C-Line plast:
C-Line er Discmanias mest holdbare plasttype. Plasten slides meget langsomt ind og bevarer dermed sine oprindelige flyveegenskaber i længere tid. C-Line-plastikken tåler mange slag uden at tage skade. Spiller du skovbaner eller baner, hvor skiven tager mange tæsk, er det den type plast, du leder efter. C-Line er transparent, har et godt greb og er normalt den mest stabile plasttype fra Discmania.

 

 

9. ESP Anax Paul McBeth

Den tredje disk i Paul McBeths lineup: Anax (udtales "aa-nuhks"). En stærk og overstabil fairway-driver med en skarp kant, der minder om en distance driver, men en mindre og behagelig kant, der minder om en fairway-driver. Anax er dermed den perfekte mellemting mellem distance- og fairway-kører.

Anbefalet anvendelser:
Flex kast
Spike hyzer
Opvindskast

Flyvvurdering:
Speed: 10
Glide: 6
Turn: 0
Fade: 3
Stabilitet: 1.9
ESP-plastik: 

ESP har et fantastisk greb kombineret med meget god holdbarhed. Det giver dig det "bedste fra begge verdener", når det kommer til plastik. Den er lidt mindre overstabil end Z-plast.

 

8. Star Leopard

 
Leopard er et glimrende valg som den første fairway driver i tasken. Nyttig til lange lige kast, finessekast, lange hyzerkast, anhyzere og ruller. 
Leopard har en fremragende Glide og den er nem at kaste lige og langt, hvilket gør den særdeles velegnet til nye spillere. De mere erfarne spillere vil sætte pris på Leoparden som en turnover-skive, finesse-driver på smalle fairways og som en rulle, du kan stole på.
Anbefalet anvendelsesområde:
Lige kast
Anhyzer-kast
Ruller
Flybedømmelse:
Speed 6
glide 5
turn -2
Fade 1

Star plastik:
Star plastikken slides langsomt og forudsigeligt ind og giver langvarig holdbarhed. Den giver dig et godt greb i al slags vejr og er et godt valg for dem, der kan lide holdbarheden af ​​Champion-plastikken og den grebsvenlige Pro-plastik. Star plasten bevarer sine egenskaber længere end DX og Pro plastik.

 

 

 7.Aktivt geni

 

Genius er en meget alsidig fairway-kører. Det primære anvendelsesområde er baghåndskast for begyndere, som vil opleve, at skiven flyver langt relativt let. Grunnet viser flyvende egenskaber, denne disk kan bruges til utallige kast. 

Anbefalet brug:
Nye spillere
Lange anhyze kast
Roller

Flyvurdering:
Speed 7
Glide 5
Turn -4
Fade 1

Aktiv plast:
Active er en grebsvenlig plast, der passer under alle vejrforhold. Plasten spiller relativt hurtigt.

 

6. Champion Color Glow Toro


Toro er en overstabil put & approach-disk, der er Innovas nye svar på Discrafts super populære Zone. Det er en meget pålidelig overstabil skive, der er egnet til alle forhold. Bruges ofte til teknisk og kraftfuld approach til både forehand- og backhand-spillere. 

Calvin Heimburg har selv været med til at udvikle denne disk. Den er så "momentbestandig", at den kan klare hans kraftige kast. Det betyder, at det kræver meget at Turne over disken.

Anbefalet anvendelse:
Flexkast
Spikehyzer
Opvindskast
Approach
Flybedømmelse:
Speed 4
Glide 2
turn 0
Fade 4

Champion Plastic:
Dette er en plast af høj kvalitet, der giver overlegen holdbarhed og pålidelig ydeevne. Skiverne i Champion plast er normalt mere stabile og er et godt valg til power throwers, og de bevarer deres flyveegenskaber længere end DX og Pro plast.

 


5. Z Zone Paul McBeth Signature Series

 

Zone er en overstabil put & approach-disk, der er en go-to-disk for mange spillere. Det er en meget pålidelig overstabil skive, der er egnet til alle forhold. Bruges ofte til teknisk og kraftfuld approach til både forehand- og backhand-spillere.

Speed: 4
Glide: 3
Turn: 0
Fade: 3
Stabilitet: 2.0

Z plastik: 

Z er Discrafts mest slidstærke og holdbare plastik, hvilket betyder, at skiven bevarer sine flyvende egenskaber i meget lang tid. Den er hårdere og lidt mere overstabil end ESP. 

 

 4. ESP Buzzz Paul McBeth Signature Series

 

Buzzz er en af ​​de mest populære diske inden for frisbeegolf. Dette skyldes Buzzz's overlegne konsistens og det faktum, at det passer til mange typer spillere. Den har en lav profil og er guldstandarden for lige flyvninger.

Anbefalet brug:
Lige kast
Turnover
Spil med kun 1 disk

Flyvurdighed:
Speed: 5
Glide: 4
Turn: -1
Fade: 1
Stabilitet: 0.5

ESP-plastik: 

ESP har et fantastisk greb kombineret med meget god holdbarhed. Det giver dig det "bedste fra begge verdener", når det kommer til plastik. Den er lidt mindre overstabil end Z-plast.

 

 3. Paul McBeth Luna

Luna er en putter, som Paul McBeth har været med til at skabe fra start til ende. Det er en fantastisk neutralt flyvende putter, som gør den til et fast inventar i skoven med stramme og lige linjer, samt til at putte på alle baner. Lunas kontrol gør det muligt at tilpasse sig alle vinkler og puttestile. 

NB! Stempelfarverne kan variere!

Anbefalet brug:
Ligekast
Putting

Flyvvurdering:
Speed: 3
Glide : 3
Turn: 0
Fade: 3
Stabilitet: 1

Prototype Plast:

Dette er fanfavoritten Jawbreaker blandet med en mere holdbar og "klæbrig" gummiblanding. Kombinationen giver en overlegen følelse i hånden og giver dig den selvtillid, du har brug for på greenen. 

 

 

 

2. D-Line Flex 2 P2

P2 er meget stabil ved høje hastigheder, hvilket gør den ideel til putting, kørsel og input selv mod vinden. Find ud af hvorfor P2 er en af ​​Discmanias mest populære diske ved at prøve en selv!

Flere af de sponsorerede professionelle er afhængige af P2 for det vigtigste kast i frisbeegolf, nemlig puttet.

Anbefalet brug:
Putt, putt og drive
Velegnet til erfarne spillere

Flybedømmelse:
Speed 2
Glide 3
Turn 0
Fade 1

D-LINE plast:
Denne plast har fremragende greb under alle vejrforhold. Det giver dig den selvtillid, du skal bruge for at præstere på green.

 

 

 

1. Halo Star Destroyer 2022


Nummer et på listen er ingen ringere end Calvin Heimburgs ultrastabile distance driver fra Innova. Destroyeren er en hurtig, stabil højhastighedsfører med et betydeligt glid. Også velegnet til forehands og til dem med meget kraft i deres kast.

Denne disk minder ret meget om Wraith, men med en smule mere stabilitet ved høje hastigheder. Fantastisk længde driver til erfarne spillere med meget kraft. Den tåler modvind og er tilgivende på kast med meget kraft og lidt spin. Anbefales ikke til nye spillere.

Sort kant: Mindst overstabil
Blå kant: Mere overstabil
Hvid/gul kant: Mest overstabil

Anbefalet brugsområde:

-Max Længde
-Lang Hyzere
-Kør i modvind

Flybedømmelse:

Speed 12
Glide 5
Turn -1
Fade 3

Star plastik:
Star plastikken slides langsomt og forudsigeligt ind og giver langvarig holdbarhed. Den giver dig et godt greb i al slags vejr og er et godt valg for dem, der kan lide holdbarheden af ​​Champion-plastikken og den grebsvenlige Pro-plastik. Star plasten bevarer sine egenskaber længere end DX og Pro plastik.

 

 

 

 

Tilbage til blog